1.5.2011 Pohjan paikkamaalaus ja kylkien vahaus



Siinä se nyt on. Myllytetty, kaksi kertaa vahattu ja pohjasta paikkamaalattu Avance 245 valmiina kesän purjehduksiin.

Päivä kului pohjaa maalatessa sekä sisätiloja puhdistaessa ja vahatessa. Kyljet saivat päivän päätteeksi siis myös toisen kerroksen vahaa pintaansa - kyllä kiiltää. Myös wallasta koekäytettiin uudella valopetrooliseoksella ja sen annettiin polttaa itsensä puhtaaksi talven jäljiltä. Wallaksen huolto on edessä ensi syksynä.



Uusi venepaikka Särkisalossa tulee olemaan tuon Inferno 31:n vieressä, joka näyttäisi olevan tällä hetkellä myynnissä. Hieno vene.





Vesillelasku tapahtuu 7.5. Helsinkiä kohti Maja lähtee näillä näkymin 13.5.

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää! Laskemme oman veneemme tänään vesille ja kannen vahaus täytyykin sitten suorittaa laiturissa, heti kun olemme saaneet ylimääräiset Sikaflexit veisteltyä pois :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!
    Teitkö mitään kölin ja rungon saumalle? Saisko kuvan keulan sisältä näkis septin sijoituksen ym. Mulla on edessä vessan ja septin asennus. Minkä kokoinen septi tankki on mielestäsi riittävä?
    Pystyisitkö lisäämään Blokiisi Avance keskustlu palstan?
    Mara.

    VastaaPoista
  3. Hei

    Kölin ja rungon sauma oli vielä tänä vuonna ihan ok kunnossa. Tarkoituksena on kaapia pohja puhtaaksi todennäköisesti tämän purjehduskesän jälkeen, joten silloin pääsee tarkastamaan sauman kunnon lähemmin.

    T Elias

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit