Pohjaratkaisu ja teknisiä tietoja

Vene-lehdessä 1/83 julkaistu kuva Avance 245:n pohjaratkaisusta hieman muokattuna antaa hyvän käsityksen veneen sisätilojen suunnittelusta. Mitat ovat esitteiden mittoja.
1. Ankkurilaatikko, jossa on tilaa ankkurille, ketjulle ja köydelle. Kyseisessä veneessä myös vesisäiliön täyttöventtiili on sijoitettu ankkurilaatikkoon.

2. Keulahytin suurin leveys esitteiden mukaan on takaseinän kohdalla 187 cm. Pituus hytin etuseinästä takaseinään on 189 cm. Sivuttain nukuttaessa suurin pituus on siis hieman enemmän. Kyseisessä yksilössä laverin alla sijaitsevaan säilytystilaan on asennettu toiseen osastoon vesisäiliö ja toiseen osastoon septitankki.

3. Vesi-wc

4. Styyrpuurin puoleinen sohva jatkuu vaatekaapin alle, jolloin sohvan kokonaispituudeksi muodostuu 189 cm. Vaatekaapista löytyy kohtuulliset säilytystilat.

5. Sohvien selkänojat nousevat ylös kiinnikkeiden varaan, jolloin 60 cm leveisiin sohviin syntyy mukavasti lisäleveyttä yöpymistä varten.

6. Pöytä, jonka ympärille mahtuu hyvin neljä henkilöä syömään. Sen voi kääntää ala-asennossa pois tieltä paapuurin puolelle, jolloin keulahyttiin on helpompi kulkea. Pöydän voi nostaa myös tarvittaessa kattoon.

7. Kaksiliekkinen spriikeitin. Keittimen päälle on mahdollista laittaa erillinen taso, jolloin työtilaa saa enemmän.

8. Pieni allas ja hana. Vettä pumpataan lähellä lattiaa olevalla jalkapumpulla.

9. Säilytystilat sitloodan penkkien alla.

Veneen teknisiä tietoja:

Kommentit

Suositut tekstit