8.10.2011 Veneen nosto ja uudet tuulet

Maja nousi talviteloille Förbyssä aurinkoisena syyspäivänä, jonne olimme käyneet kokoamassa hyväksi todetun venepukin jo edellisenä viikonloppuna. Myös masto oli kaadettu hyvissä ajoin ennen veneen nostoa.





Masto käytiin läpi ja siirrettiin talviteloille.





Pohja pestiin painepesurilla, samoin kyljet ja veneen kansi. Vesirajat vaativat oksaalihappoliuoskäsittelyn, jonka avulla niistä hävisi kesän pinttymät. Hintaa kylkien valkaisulle tuli huimat 6,90 €. Veneen kyljet saivat lopuksi vielä vahan pintaansa suojaamaan talven tuiskuja. Lopulta oli aika rakentaa vielä pressukehikko ja virittää veneen päälle tukeva pressu.

Purjehduskauden 2011 aktiivinen toimintamme painottui alkukesään. Loppukesästä aloimme valmistautumaan esikoisemme vastaanottoon. Tästä syystä loppukesän purjehdukset jäivät vähemmälle huomiolle. Tulevaisuus näyttää, miten purjehdukseen liittyvät haaveet ja niiden toteuttaminen jatkuvat Avance 245:n kanssa. Nyt olemme olleet liikkeellä veneellä koira mukanamme ja todenneet veneen riittävän meille kahdelle. Perheen kasvaminen asettaa jatkossa omia haasteitaan.

Mukavaa talvehtimista Maja ja kiitos tästä kesästä.

Kommentit

  1. Onnea perheenlisäykselle ! Varmaan tunnette perhepurjehtijoiden pakollisen lukemiston http://veetinvenekesa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyseinen blogi on tullut tutuksi!

    VastaaPoista
  3. Moi,

    meillä takana eka kesä 24-jalkaisella koiran ja skidin kannssa. Alkuun oli totuttelua mutta kun saattiin maileja taakse niin loppukesä oli silkaa nautintoa koko porukalle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit