Loki 5.6.2011 Merisatama-Iso Vasikkasaari-Merisatama

Tänään oli taas mitä parhain keli ja suuntasimme takaisin Isoon Vasikkasaareen iltapäivällä isopurjeen ja genuan avulla - merellä riitti purjehtijoita joka lähtöön. Pihlajasaaren ja Melkin välistä näkyi suuri joukko genaakkereita ja spinnuja pystyssä tuulta etsimässä.

Saavuimme Isoon Vasikkasaareen katsomaan, josko MaKu olisi ollut viettämässä siellä sunnuntai-iltapäivää. MaKua ei näkynyt, mutta päätimme jäädä tekemään ruoat ja paistamaan taas maukkaita lettuja hienon päivän kunniaksi. Laiturissa oli myös muita venekuntia. Iltaa kohden tuuli tyyntyi ja aurinko paistoi - tuntui mahtavalta olla juuri täällä juuri tällä hetkellä. Kaikki oli kohdallaan: vene, sää, tunnelma, seura.

Illalla suuntasimme takaisin kotisatamaan, tällä kertaa Miessaaren eteläpuolitse.



Olimme perillä kotisatamassa juuri ennen auringonlaskua. Kävimme toteamassa, että Gulfin septin tyhjennyspiste oli epäkunnossa. Toivottavasti se saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti. Hieno viikonloppu takana, hienoja muistoja rikkaampana kohti seuraavaa reissua.

Kommentit

  1. Voi pahus, ollaan menty ristiin. Me oltiin siellä noin klo 10:30-15:30, juurikin vielä tuossa samassa poijussa ja laiturinkulmassa kuin missä te olitte olleet. Ajeltiin sitten pelkällä isolla ulkoreittiä pitkin takaisin Lauttasaareen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit